Άρθρο από το blog του Νίκου Μουρατίδη

“Mασάζ για σωστή ισορροπία και ένα βίντεο για γέλια”

Ο φίλος μου, Στέλιος Βελκόπουλος, που έχω φιλοξενήσει και παλιότερα στο blog μου, έφτιαξε ένα βίντεο και μου έγραψε και δύο λόγια για να πάρετε μια ιδέα.

«Καθημερινά βλέπω έξω στο δρόμο ομηρικές μάχες για ασήμαντους λόγους. Φωνάζουν, τσακώνονται, χειρονομούν, νευριάζουν, πετάγονται οι φλέβες στο λαιμό τους….. άλλοι γιατί δε κοιμήθηκαν καλά, άλλοι γιατί μάλωσαν με τη γυναίκα τους ή τη πεθερά τους και πρέπει κάπου να ξεσπάσουν. Άλλοι γιατί έχουν φτάσει στα όρια τους με όλα αυτά που περνάμε και που επίσης θέλουν κάπου να εκτονωθούν. Κι’ ας μη μιλήσω για την οδική συμπεριφορά και την απίστευτη κυκλοφορία. Εκεί αν έχεις χιούμορ και όρεξη βλέπεις όλα τα απίθανα. Από γυναίκες να βάφονται ενώ οδηγούν, να μιλάνε έντονα στο κινητό, να είναι στο παραπέντε να δημιουργήσουν πολύνεκρο και να ζητούν και τα ρέστα με τσαμπουκά, μέχρι οδηγούς που τρέχουν λες και είναι σε πίστα ράλι. Θέλεις δεν θέλεις επιρρεάζεσαι και θέλεις να βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο, αλλά όταν περάσει λίγο η ώρα, φύγει η θολούρα, ηρεμήσουμε από το άγχος και το στρες, και τα νεύρα μας επανέλθουν στην φυσιολογική τους κατάσταση μετανιώνουμε που υποβάλαμε τον εαυτό μας σε όλη αυτή την ακραία κατάσταση, αλλά δυστυχώς είναι πολύ αργά. Κάπου μέσα σε όλα αυτά θα ήθελα με να μαγικό ραβδί να γινόταν αυτό που έκανα στο βίντεο που θα δείτε.

Θα ήθελα να εμφανιζόμουν σε όλους αυτούς, να τους έκανα ένα ξεγυρισμένο μασάζ, να τους επανέφερα σε μια ψυχοσωματική ισορροπία και να ξανάβρισκαν το χαμόγελο τους…… Η ζωή είναι πολύ μικρή για να είναι θλιβερή και χωρίς χαμόγελο………»