Στέλιος Βελκόπουλος 

Ο Στέλιος Βελκόπουλος έχει τελειώσει Κινησιοθεραπεία και ειδικεύεται στο μασάζ.

Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια στην Ελλάδα:

Σχολή ρεφλεξολογίας και σεμινάρια ρεφλεξολογίας από έμπειρους εισηγητές του εξωτερικού (Anthony Porter, HANNE MARQUARDT, NICO PAULY). Επίσης Σουηδική Μάλαξη, παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρικήκαι διάφορες μεθόδους της, Λεμφική ΜάλαξηShiatsu , Craniosacral Therapy level1 από το UPLEDGER INSTITUTEtuina , αρωματοθεραπεία.

Εκτός από την Ελλάδα, έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στην Ταϋλάνδη και την Ινδία.

Στην Ταϋλάνδη παρακολούθησε 6 σχολές, πήρε το δίπλωμα του Δασκάλου στο Thai massage, to 1-2 level στο ReikiThai ReflexologySpa θεραπείες και έμαθε να χρησιμοποιεί το Thai σε τραπέζι και σε συνδυασμό με το νευρικό σύστημα.

Στην Ινδία πήγε σε τρεις σχολές, σε τρία διαφορετικά μέρη και έμαθε να κάνει αγιουρβερδικό μασάζαγιουρβεδικες θεραπείεςμασάζ με τα πόδια και να μπορεί να διδάσκει Yoga σε αρχάριους.

Εργάζεται επαγγελματικά από το 2001 και η εμπειρία του είναι μεγάλη λόγω των πολλών συνεργασιών που είχε. Έχει εργαστεί σε ΦυσικοθεραπευτήριαΙνστιτούτα ΑισθητικήςΓυμναστήρια, έχει συνεργαστεί με επαγγελματικές ομάδες Ποδοσφαίρου, με την Εθνική Άρσης Βαρών για δύο χρόνια, κάνει μασάζ σε Πρωταθλητές της Άρσης Βαρών σε πάγκο, του κλασικού αθλητισμού, της πυγμαχίας, του τένις και σε ανθρώπους της τέχνης, της τηλεόρασης και σε ιδιώτες.

Επιπλέον ασχολείται με τον εθελοντισμό ως μέλος μέσα από την ομάδα του Δ.Ε.Κ.Α (ΔΙΚΤΥΟ  ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ) εδώ και πέντε χρόνια στην ψυχιατρική του ΣΩΤΗΡΙΑ, στο ΔΡΟΜΟΚΑ΄Ι΄ΤΕΙΟ, στο Γηροκομείο ΑΘΗΝΩΝ και στο Γηροκομείο Γλυφάδας ΦΡΟΝΤΙΔΑ.  Μέσα από το άγγιγμα, βοηθάει τους ψυχικά ασθενείς και ανθρώπους σε μεγαλύτερη ηλικία να χαλαρώσουν, να ταξιδέψουν και να γνωρίσουν τον εαυτό τους καλύτερα. Μέσα από την δράση του Δ.Ε.Κ.Α γράφτηκε ένα βιβλίο σε συνεργασία με την επιστημονική ομάδα των ανωτέρω ιδρυμάτων (ψυχιάτρους, ψυχολόγους κλπ..) και έγινε έρευνα όπου αποδεικνύει πώς το άγγιγμα επιδρά στη ψυχική υγεία ασθενών και την βελτιώνει θεαματικά.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας:

+30 697 437 1356

Ηλ. Ταχυδρομείο:

info@trm.gr

Ώρες Εξυπηρέτησης:

10.00 – 23.00

Περιοχές Εξυπηρέτησης:

Νομός Αττικής

SEEN for Στέλιος Βελκόπουλος