Ενημερωθείτε για τις 12 τεχνικές μασάζ στις οποίες ο Στέλιος έχει άρτια εκπαίδευση και προσφέρει στους πελάτες που επιθυμούν μασάζ στον χώρο τους, στο σπίτι ή στο γραφείο τους.

01.

Κινησιοθεραπεία

Είναι η αντιμετώπιση διαταραχών των κινήσεων και των λειτουργιών στο σώμα  οι οποίες προκαλούνται από προβλήματα στους μύες ,στις αρθρώσεις και στο νευρικό σύστημα. Σκοπός της κινησιοθεραπείας είναι να δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις, ώστε το άτομο που αντιμετωπίζει το πρόβλημα, να ανταποκριθεί στις λειτουργικές του ανάγκες όσο γίνεται πιο φυσιολογικά.

02.

Ρεφλεξολογία

Στα χέρια και στα πόδια υπάρχουν χιλιάδες αντανακλαστικά σημεία, σε μέγεθος κεφαλιού καρφίτσας. Καθένα από τα σημεία αυτά σχετίζεται με διαφορετικά όργανα, λειτουργίες και μέρη του σώματος. Στη ρεφλεξολογία, ασκούμε πίεση ώστε στα σημεία αυτά να διεγείρουμε το νευρικό σύστημα και το αντίστοιχο σημείο του σώματος

03.

Σουηδική Μάλαξη

Πατέρας της σουηδικής μάλαξης είναι ο Peter Henri Link.Αναφορές για τη σουηδική μάλαξη συναντάμε στις αρχές του 18ου αιώνα μ.Χ. είναι επηρεασμένη από τις κινέζικες εναλλακτικές θεραπείες και με διάφορες τεχνικές βοηθάνε στη χαλάρωση του μυϊκού συστήματος.

04.

Ταϊλανδέζικο Μασάζ

Ξεκίνησε από την Ινδία και είναι από τις αρχαιότερες μεθόδους, έγινε ευρύτερα γνωστό από τον Dr.Shivago ο οποίος ζούσε στην Ταϊλάνδη. Έχει δέκα ενεργειακές γραμμές (sen lines) και εφαρμόζεται με αντίχειρες, δάχτυλα, παλάμες, αγκώνες και πέλματα. Είναι πιο δυναμικό από τα άλλα είδη μασάζ και γίνεται σε στρώμα χωρίς λάδι, πάνω από τα ρούχα. Απευθύνεται σε αυτούς που έχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις όπως π.χ οι αθλητές. Το ταϊλανδέζικο μασάζ σε συνδυασμό με άλλα είδη μασάζ έχει εκπληκτικά αποτελέσματα. Πολλοί το αποκαλούν «η γιόγκα του τεμπέλη», το γιατί θα το διαπιστώσετε όταν δοκιμάσετε!

05.

Reiki

Στα ιαπωνικά σημαίνει πνευματική ενέργεια και αναφέρεται σε συμπαντική ενέργεια που χαρακτηρίζεται από σοφία και έχει θεραπευτική φύση. Η μέθοδος του ρέικι βασίζεται στη διοχέτευση συμπαντικής ενέργειας μέσα από το σώμα και τα χέρια του ασκούντος και μεταβιβάζεται στον αποδέκτη με άγγιγμα.

06.

Αγιουβέρδικο Μασάζ

Έχει καταγωγή τις Βέδες της Κίνας, αποτελεί ένα κομμάτι της ινδικής ιατρικής και βασίζεται πάνω στην αρχή της ινδικής ιατρικής ayurveda. Επιτυγχάνει θετική υγεία για το άτομο, ανακουφίζει από τους πόνους των αρθρώσεων, της πλάτης, τους πιασμένους ώμους και καταπολεμά τις βλαβερές τοξίνες δρώντας αντιγηραντικά. Χρησιμοποιούνται ειδικά λάδια που το καθένα έχει ξεχωριστές ιδιότητες ανάλογα με τη θεραπεία. Οι θεραπείες shirodara, nasyam κ.α. γίνονται με μοναδικό τρόπο στην ayurveda και δεν σχετίζονται με κάποιο άλλο μασάζ.

07.

Shiatsu

Προέρχεται από τις λέξεις «ΣΙ» που σημαίνει στα ιαπωνικά δάχτυλα και «ΑΤΣΟΥ» που σημαίνει πίεση, πίεση με τα δάχτυλα. Ο ασκών την πίεση χρησιμοποιεί αντίχειρες, δάχτυλα και αγκώνες στους μεσημβρινούς, στους οποίους ρέει ενέργεια σε όλο το σώμα. Ωστόσο βασίζεται και έχει σχέση με την κινέζικη ιατρική που αποτελεί μια από τις αρχαιότερες θεραπευτικές μεθόδους. Επίσης έχει άμεση σχέση με το βελονισμό αφού χρησιμοποιούνται τα ίδια σημεία, με τη μόνη διαφορά ότι στο βελονισμό τα σημεία ενεργοποιούνται με βελόνες.

08.

Oriental

Ονομάζω ένα πάντρεμα με όλες τις τεχνικές που έχω διδαχτεί ως τώρα και τις έχω ενώσει φτιάχνοντας ένα δικό μου πρόγραμμα που έχει τα καλύτερα αποτελέσματα.

09.

Αρώματα Αιθέρια Έλαια

Τα αιθέρια έλαια είναι μίγματα από ουσίες που εξατμίζονται πολύ εύκολα και οι οποίες δίνουν στα διάφορα φυτά συγκεκριμένες φαρμακευτικές ιδιότητες και τη χαρακτηριστική τους μυρωδιά. Τα αιθέρια έλαια έχουν την ιδιότητα να διαπερνούν το δέρμα πολύ γρήγορα. Οι διάφορες εκλεπτυσμένες μυρωδιές βοηθάνε στη χαλάρωση και δημιουργούν μια ευχάριστη αίσθηση.

10.

Επίθεμα – Βεντούζες

Η αναρρόφηση του δέρματος από τη βεντούζα διεγείρει τη ροή του αίματος στις περιοχές, ελευθερώνει συμφόρηση και φλεγμονή από τους μύες και ανοίγει διόδους για αποβολή τοξινών. Οι βεντούζες προσκολλώνται στο δέρμα αφού πρώτα μειωθεί από αυτές η πίεση, είτε α) με αλλαγή της θερμότητας, είτε β) με απορρόφηση του αέρα. Εκτός από τις βεντούζες που εφαρμόζονται τοπικά στα σημεία μπορούμε επίσης να κάνουμε και μασάζ παραμένοντας οι βεντούζες και χωρίς να χάνουμε επαφή με το δέρμα, κυλώντας τες.

11.

Μασάζ για εγκύους

Το μασάζ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μπορεί να συμβάλλει αποφασιστικά στη μείωση του άγχους καθώς και των συμπτωμάτων της κατάθλιψης που παρατηρούνται στην έγκυο, προσφέρει αποτελεσματική ανακούφιση από τα οιδήματα και τους μυοσκελετικούς πόνους, ενώ παράλληλα βελτιώνει την υγεία και την ανάπτυξη του ίδιου του εμβρύου.

12.

Λεμφική Παροχέτευση
(Μέθοδος Vodder)

Η τεχνική για τη χειρωνακτική αποστράγγιση της λέμφου και , κατ’ επέκταση ,η πιο δυναμική αποτοξίνωση του δέρματος, αλλά και ολόκληρου του οργανισμού. Το λεμφικό μασάζ παρεμβαίνει αν υπάρχει πρόβλημα στην κυκλοφορία με ενδεδειγμένους χειρισμούς οδηγώντας τη λέμφο προς τις οδούς της παροχέτευσης. Από τα πιο σημαντικά οφέλη της λεμφικής παροχέτευσης είναι η αποτοξίνωση του οργανισμού και η καλύτερη θρέψη των ιστών.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας:

+30 697 437 1356

Ηλ. Ταχυδρομείο:

info@trm.gr

Ώρες Εξυπηρέτησης:

10.00 – 23.00

Περιοχές Εξυπηρέτησης:

Νομός Αττικής

SEEN for Στέλιος Βελκόπουλος